Târg de Crăciun la Colegiul D-na Stanca

Colegiul D-na Stanca din Făgăraş întâmpină sărbătorile de iarnă din nou cu un târg de sezon în care au fost angrenaţi atât elevii mai mici cât şi cei mai mari. Copiii s-au pregătit din timp pentru a-şi expune produsele făcute de ei. Târgul îşi va deschide porţile joi, 17 decembrie, de la ora 10. Locul de desfăşurare este curtea Colegiului D-na Stanca.

Vizitatorii, atât elevi cât şi profesori sau părinţi, vor putea alege între prăjituri, o mulţime de obiecte hand-made sau jocuri.

Tot în cadrul Târgului va avea loc şi un spectacol organizat şi prezentat de elevii instituţiei de învăţământ. Nu vor lipsi nici concursurile (cea mai gustoasă prăjitură, În căutarea lui Moş Crăciun – căutare de comori, cel mai bun moment din spectacol etc.) sau întrecerile între standuri (cel mai popular stand, cel mai frumos brad etc.).

Florian Shaorma
Proaspat Alb
Mobila SH
Demgy
BPM - excavatorist

„Pentru a ne bucura de spiritul Crăciunului, participanţii sunt aşteptaţi în ţinute tematice, adică îmbrăcaţi în roşu, verde sau alb”, ne-a declarat una dintre profesoarele organizatoare.

Banii care vor fi strânşi la Târgul de Crăciun de la Colegiul D-na Stanca vor fi folosiţi în scopuri caritabile.


Apreciază
Distribuie