Tată și fiu, opriți de polițiști în Recea. Ambii au încălcat Codul Rutier

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au oprit în trafic luni, 21 februarie, pentru control, două autovehicule, pe raza localității Recea. Mașinile erau conduse de un tânăr, în vârstă de 22 ani, și de tatăl lui, un bărbat de 52 ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculelor, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, autovehiculul aparține tatălui său, care i l-ar fi dat pentru a-l conduce pe drumurile publice, deși știa că nu are permis de conducere.

Oamenii legii i-au și testat pe cei doi șoferi din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat. În cazul bărbatului de 52 ani, rezultatul a fost 0,72 mg/l alcool pur, așa că a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, informează IPJ Brașov.

Cei doi bărbați s-au ales cu dosare penale în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere  și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

BPM - excavatorist
Proaspat Alb
Monumente funerare
Victoria Federal IFN
Reno Depo

 

foto: arhivă


Apreciază
Distribuie