Testează noile modele Ford la „Zilele porților deschise”, pe Griviței. Explorează viitorul mobilității

sursa foto: Facebook/ Ford Brasov

Brașovul devine, pentru trei zile, centrul inovației auto, cu ocazia evenimentului „Zilele porților deschise la Ford, pe Griviței”, organizat de Auto Novex, pe Bulevardul Griviței A100, Brașov, lângă Paradisul Acvatic.

În perioada 27-29 iunie 2024, toți pasionații de automobile sunt invitați să exploreze viitorul mobilității și să participe la lansarea a trei modele excepționale: Ford Puma, Ford Kuga și Ford Explorer 100% electric. Fie că sunteți în căutarea unei mașini noi, doriți să experimentați cele mai noi inovații tehnologice sau pur și simplu să petreceți o zi în compania altor pasionați auto, evenimentul „Zilele porților deschise la Ford, pe Griviței” este locul perfect pentru a vă petrece timpul.

Programul evenimentului:

  • Joi, 27 iunie: 09:00 – 19:30
  • Vineri, 28 iunie: 09:00 – 19:30
  • Sâmbătă, 29 iunie: 09:00 – 15:30

Vizitatorii vor avea oportunitatea unică de a testa performanțele și tehnologiile avansate ale noilor modele Ford. Fiecare dintre aceste vehicule promite să redefinească standardele în materie de confort, siguranță și eficiență. Specialiștii Ford vor fi prezenți pentru a răspunde la toate întrebările și pentru a oferi informații detaliate despre caracteristicile și avantajele fiecărui model. Este ocazia perfectă de a afla tot ce vă interesează despre noile tehnologii integrate în vehicule.

Amanet King Onix
Monumente funerare
BPM - excavatorist
Florian Shaorma
Reno Depo
Demgy

Evenimentul va oferi numeroase oportunități pentru fotografii memorabile alături de modelele preferate. Fie că sunteți pasionat de mașini sau doar în căutarea unui moment instagramabil, veți găsi cu siguranță cadre perfecte. Pe lângă experiențele auto de neuitat, organizatorii au pregătit și răcoritoare și gustări pentru toți vizitatorii, pentru a vă putea bucura de o zi plăcută.

Nu ratați șansa de a descoperi viitorul mobilității și de a vă lăsa inspirați de cele mai recente inovații Ford. Auto Novex vă așteaptă cu porțile deschise, pe Bulevardul Griviței A100, lângă Paradisul Acvatic.


Apreciază
Distribuie