Tinerii Asociației Doamna Maria Brâncoveanu, împotriva hărțuirii în școală

foto: ADMB

O scenetă anti-bullying a fost jucată de tineri făgarășeni pentru copii și părinți.

Tinerii Asociației Doamna Maria Brâncoveanu (ADMB) au compus și au pus în scenă, zilele trecute, un episod din viața unui copil hărțuit în școală. Scopul lor a fost de a atrage atenția asupra acestui fenomen din școli, de a-i încuraja pe copii să nu accepte abuzurile din partea colegilor, dar și de a-i conștientiza pe părinți asupra importanței existențiale a sprijinului lor.

“Acțiunea face parte din proiectul `Împreună suntem o Familie puternică`, implementat de Biserica Brâncoveanu din Făgăraș, care are ca obiectiv întărirea relațiilor dintre părinți și copii, dar și sprijinirea familiilor aflate în dificultate”, a declarat Natalia Corlean, coordonator al ADMB.

Din Bucatele Cetatii - angajari
TMF Copy Center
Amanet King Onix
Monumente funerare

Tinerii au interpretat până acum sceneta în fața copiilor de la Clubul copiilor brâncoveni și a părinților lor, precum și în două clase din Colegiul Național Radu Negru. Pe lângă vizionarea piesei, copiii au fost implicați și în diverse activități interactive.

Sceneta „Puterea familiei” a fost compusă de Cezara Grozavu, Nicoleta Strugari și Eliza Dodea, iar din distribuție fac parte: Eliza Dodea, Alex Trif, Maria Streza, Cristina Budina, Sebastian Cimpoer, Darius Constantinescu, Cezara Grozavu și Andrei Streza.

foto: ADMB
foto: ADMB


Apreciază
Distribuie