Tinerii înlocuiesc tabletele cu popicele

Parcul de distracții de la Seliștat a fost inaugurat de curând. Acesta urmărește atragerea tinerilor spre activități în aer liber și relaxare. Ținta inițiatorilor este de a-i feri pe tineri de activitățile sedentare și de a-i desprinde de computer, telefon ori tabletă, o modă care pare să fi pus stăpânire tot mai mult pe timpul liber al copiilor.

Proiectul a fost finanțat de YouthBank și derulat de activiștii din „Mișcarea Tineretului Făgăraș”, sub coordonarea  Christianei Neubert. Liderul de echipă, Manfred Konnert, spune că scopul proiectului este de a înmulți tipurile de activități sportive, de a crea o atmosferă plăcută pentru grupuri, de a convinge tinerii să renunțe la tehnologie și să petreacă mai mult timp socializând.

Parcul Selistat_03

„Am ales construirea a trei module: pistă de popice, trambulină și masă de ping pong. De acestea se pot bucura oamenii de toate vârstele și nu se mai găsesc în zonă. Prin acest proiect vrem să rupem legătura dintre copii și tehnologie, vrem să oferim posibilități variate de distracție”, a declarat la inaugurarea parcului Manfred Konnert.

Second hand & outlet
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Proaspat Alb
Cabinet ORL
Mogaldea Therapy
JTTI

Parcul Selistat_07Oamenii de toate vârstele și mai cu seamă tinerii dornici de relaxare pot să își petreacă timpul liber în natură vizitând Seliștatul, frumosul sat transilvănean aflat la 30 de km de Făgăraș, în județul Brașov.

Parcul Selistat_02


Apreciază
Distribuie