Tot mai mulți șoferi, prinși drogați la volan

Conducătorii auto băuți nu mai reprezintă, din păcate, singura problemă din trafic. Pe zi ce trece, tot mai mulți șoferi care au consumat droguri sunt surprinși de polițiști, în trafic.

Potrivit IPJ Brașov, într-o singură zi, trei astfel de indivizi au fost depistați în Râșnov.

Polițiștii au oprit luni, 29 martie 2021, pentru control, un bărbat, în vârstă de 31 ani, din București, care conducea un autovehicul pe raza Stațiunii Râșnov. Când l-au testat cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

Bikeathon
TMF Copy Center
Monumente funerare
Amanet King Onix

La fel s-a întâmplat și cu un alt bărbat, în vârstă de 32 ani, tot București și cu un tânăr de 23 ani. Ambii se aflau la volan când au fost opriți și testați, iar rezultatul a fost pozitiv în privința consumului de droguri.

Toți trei șoferii s-au ales cu dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.


Apreciază
Distribuie