Trafic cu bonuri de ordine la Înmatriculări Auto Brașov

sursa foto: brașovtv.com

Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne face verificări la Serviciul de Înmatriculări Auto din Brașov, în urma unor suspiciuni de trafic cu bonuri de ordine, anunță MyTex.ro.

Oamenii care vor să-şi înscrie autovehiculele au ajuns să facă trafic cu bonuri de ordine și sunt dispuși să achite și 40 de lei pentru a intra în posesia unuia, pentru a nu se mai trezi cu noaptea în cap ca să pcupe un loc la cozile infernale.

Iar asta din cauza numărului redus de personal din instituție, care este responsabilitatea… aceluiași minister. Situația este veche de un an de zile și atât cetăţenii, cât şi personalul care se ocupă de acest serviciu, au nervii întinși la maxim, potrivit aceleiași surse.

curatare tapiterie
JTTI
Amanet King Onix
Sezar Forest - soferi profesionisti
Florian Shaorma

Zvonurile despre persoanele care scot mai multe bonuri de ordine, pentru a le plasa ulterior preferenţial sau contra cost, au ajuns și la urechile prefectului Braşovului, Marian Rasaliu. El este cel care a cerut un control al MAI.

Rasaliu spune că vrea „o imagine clară, obiectivă şi profundă asupra activităţii în acest serviciu”, după care vor fi luate măsuri pentru remedierea situației.


Apreciază
Distribuie