Trafic restricționat în mai multe zone din oraș, începând de joi

Primăria Făgăraș anună că „în zilele de 25, 26, 27 și 29 aprilie 2024, în măsura în care o vor permite condițiile meteo, se vor executa lucrări de frezare a părții carosabile a Bulevardului Unirii, sensul de mers Sibiu-Brașov, pe sectorul cuprins între intersecția cu strada Mihai Eminescu și intersecția cu strada Vasile Alecsandri. Circulația în ambele sensuri de mers se va face pe o singură bandă.

De asemenea, în intervalul de mai sus se vor executa lucrări de frezare și pe străzile Mihai Eminescu și Nicolae Bălcescu (sector cuprins între sensul giratoriu și intersecția cu strada Republicii).

În același interval, se vor asfalta joncțiunile străzilor Lacului, George Barițiu și Cetății cu strada Mihai Viteazul. Pe perioada lucrărilor, traficul rutier pe aceste străzi va fi închis parțial și semnalizat corespunzător.

Pentru a facilita desfășurarea lucrărilor de frezare, solicităm conducătorilor auto să nu parcheze pe carosabil pe durata efectuării acestora. De asemenea, rugăm riveranii și participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și colaborare, respectând semnalizarea rutieră temporară.”

Sumi Agro - Shigeki
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Reno Depo
Florian Shaorma

Apreciază
Distribuie