Transfăgărășanul, promovat în Ungaria datorită fotografiei unui făgărășean

foto: Andrei Stefan Remus

Felicitări! Fotografia dumneavoastră din cadrul concursului „Cea mai bună fotografie a ta” a fost selectată pentru a fi imprimată și prezentată în cadrul Galeriei PH21 din Budapesta, Ungaria” – acesta a fost mesajul pe care Andrei Ștefan Remus l-a primit zilele trecute de la organizatorii unei expoziții internaționale.

Făgărășeanul, pasionat de fotografii și motociclete, a realizat poza în luna august 2020, când a ajuns la Bâlea Lac alături de bunul său prieten Hantzy Kessler, și el tot fotograf.

Am înscris patru fotografii în concurs, iar aceasta a ieșit câștigătoare. Fotografia va fi tipărită și expusă fizic în expoziția din Budapesta”, ne-a declarat Andrei Ștefan Remus.

Fotograful nu este la prima reușită pe plan internațional. O altă fotografie de-a sa este expusă în prezent în cadrul a două expoziții digitale din Londra și Barcelona (foto jos).

Victoria Federal IFN
Demgy
Mobila SH
Reno Depo
Proaspat Alb

La Budapesta, Transfăgărășanul va fi expus în cadrul Galeriei PH21 în perioada 28 – 30 mai 2021.

Galeria PH21 este un spațiu expozițional contemporan, înființat în 2012, în Ungaria. Misiunea galeriei este de a oferi oportunități de expoziții și expunere internațională fotografilor contemporani din întreaga lume.

foto: Andrei Ștefan Remus


Apreciază
Distribuie