Transfăgărășeanul se redeschide din 1 iulie

foto: DRDP Brașov

Circulația rutieră pe Transfăgărășean, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide miercuri, 1 iulie, începând cu ora 8:00.

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), toate categoriile de autovehicule vor putea vor pute urca și coborî pe Transfăgărașean în intervalul orar 07:00-21:00.

Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții, între orele 21:00-07:00.

Conducătorii auto sunt sfătuiti să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane, care afectează vizibilitatea.

De asemenea, CNAIR atenționează că, în ultima perioadă, pe acest sector de drum, a fost semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile.
“Îi sfătuim pe toți să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora”, se arată în comunicatul CNAIR.

Saga Victoria - bucatar
Monumente funerare
TMF Copy Center

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

 


Apreciază
Distribuie