Trei evenimente în 3 zile, la Casa de Cultură

foto: bunaziuafagaras.info

Ultima săptămână din septembrie este prima din noua stagiune de spectacole care se vor desfășura pe scena Casei de Cultură Făgăraș.

Piesa de teatru „Haide, ucide-mă, dragoste” va fi jucată miercuri, de la ora 18.00. Comedia spumoasă cu final neașteptat este regizată de Maria Voronca și îi are în distribuție pe Ionuț Sas, Codrina Anghel și Zsuzsa Dull.

Spectacolul „Locuiesc în sensul giratoriu”, destinat în special liceenilor, va fi pus în scenă joi, de la ora 18.00. Acesta trage un semnal de alarmă asupra tragediilor de pe șosele, în care sunt implicați din ce în ce mai mulți tineri. Piesa este regizată de Codrina Anghel, iar din distribuție fac parte: Cezara Mitric, Christa Anghel, Sebastian Stan, Dorheea Anghel, Diana Sanda, Flavia Stoica, Marian Gabor și Gabriel Borțan.

Vineri, de la ora 19.00, va avea loc gala unor copii și adolescenți talentați, laureați ai festivalului Evadart. Organizatorii au pregătit o seară de muzică, teatru și dans, încercând astfel să-i convingă pe făgărășeni să se implice în organizarea festivalului.

Monumente funerare
Florian Shaorma
Firma servicii renovare
JTTI
Demgy

Prețul unui bilet este 20 de lei (elevii beneficiază de o reducere de 50%), iar costul unui abonament este de 50 de lei.


Apreciază
Distribuie