Ultimele zile pentru plata impozitelor cu reducere de 10%. Taxele pot fi plătite și online

Serviciul Taxe și impozite din cadrul Primăriei Făgăraș reamintește contribuabililor că persoanele care plătesc integral impozitul pe clădiri, terenuri sau mijloace de transport până la 31 martie 2021 beneficiază de o reducere de 10 %.

Datele limită de plată, fără majorări, pentru persoanele fizice și juridice pentru anul 2021 sunt următoarele:

  • termenul I – 31 martie
  • termenul II – 30 septembrie

Impozitul pe clădiri, teren și mijloace de transport, datorat aceluiași buget local de către contribuabil, de până la 50 de lei inclusiv, se plătește integral până la primul termen de plată.

Neplata la termen a obligațiilor fiscale implică majorări de întârziere de 1% din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate la termen, calculate pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadență și până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.

Făgărășenii pot plăti și online taxele și impozitele locale, pentru a evita formarea cozilor la ghișee și pentru a economisi timp.

Platforma de plăți online este ușor de utilizat și permite oricărui cetățean, persoană fizică sau juridică, să știe exact cât are de achitat și să efectueze plata cu cardul bancar, folosind dispozitivele electronice conectate la internet (smartphone / computer / laptop / tabletă).

Pașii care trebuie urmați pentru plățile online, după ce ați accesat site-ul www.primaria-fagaras.ro:

  1. Intrați în secțiunea PLĂȚI ONLINE.
  2. Înregistrați-vă drept utilizator nou.
  3. Completați toate câmpurile libere cu datele necesare, apoi apăsați butonul „afișează cerere”.

Salvați cererea generată automat, apoi o trimiteți împreună cu o copie a Cărții de Identitate, la adresa de e-mail: plationline@primaria-fagaras.ro

Amanet King Onix
TMF Copy Center
Monumente funerare

Atenție, adresa dumneavoastră de e-mail trebuie să fie validă! Veți primi răspuns cu datele pentru accesarea sistemului în maximum 24 de ore.

Reveniți pe site-ul www.primaria-fagaras.ro în secțiunea PLĂȚI ONLINE și urmați indicațiile pentru autentificare cu datele primite prin e-mail, apoi respectați pașii pentru achitare.

Persoanele care au nevoie de asistență tehnică pot apela numărul de telefon 0268 214461.


Apreciază
Distribuie