Un autobuz Codreanu a luat foc în mers, pe un bulevard din Brașov

Din ce în ce mai multe probleme la autobuzele învechite ale companiei de transport persoane Codreanu. După ce pe ruta Făgăraș – Brașov au fost cazuri în care au fost anulate curse pentru că s-au defectat autovehiculele, acum unul a luat foc. Totul a căzut pe umerii șoferului care, după ce a fost abandonat de colegii ce trebuiau să-l sprijine, a mai fost și amendat de Poliția Locală.

Unul dintre autovehiculele firmei, care circulă pe un traseu județean, a luat foc pe bulevardul Vlahuță din Brașov, miercuri. Flăcările au izbucnit la motorul acestuia, relatează Observatorul de Brașov.

Incidentul a avut loc în timp ce în autobuz se afla și un călător. Conducătorul auto și pasagerul au coborât teferi, iar focul a fost stins imediat.

Șoferul a cerut sprijin imediat de la dispeceratul companiei de transport, însă nu l-a primit, și s-a văzut nevoit să lase autovehicului parcat peste noapte într-o stație a Regiei Autonome de Transport Brașov, potrivit sursei citate.

Demgy
Amanet King Onix
Monumente funerare
JTTI
Fantanita Craiesei
Cabinet ORL

Cum nu a fost mișcat nici până joi, la prânz, agenții Poliției Locale Brașov l-au invitat pe angajatul firmei Codreanu la sediul instituției, pentru întocmirea procesului verbal de sancțiune și l-au anunțat că are de plătit amendă între 1.000 și 2.000 de lei.

Oficialii care se ocupă de gestionarea parcului auto al companiei au refuzat să facă, la fața locului, declarații cu privire la incident sau la starea tehnică a autobuzelor folosite pe traseele județene din Brașov.

În portofoliul companiei sunt 55 de trasee de transport în comun, județene și naționale, potrivit site-ului firmei, iar între acestea se numără și ruta Făgăraș – Brașov.


Apreciază
Distribuie