Un bărbat și-a pierdut viața pe Viștea Mare. Fiul său a fost salvat (VIDEO)

foto: Jandarmeria Montană Sâmbăta

Operațiune spectaculoasă a salvatorilor SMURD, pentru recuperarea unui tânăr de 15 ani, accidentat în Munții Făgăraș, duminică, 15 noiembrie.

Tânărul se afla împreună cu tatăl său pe un traseu de pe Vârful Viștea Mare, potrivit jandarmilor montani citați de Sport Fan Făgăraș .

Din pricina traseului, considerat extrem de periculos, cei doi s-au dezechilibrat și au căzut în prăpastie. Din nefericire, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, și-a pierdut viața după ce trupul său s-a prăbușit în gol, câteva zeci de metri.

Tânărul, însă, a fost salvat miraculos. Șansa a făcut ca un grup de turiști să îi vadă pe cei doi. Imediat după momentul accidentului, aceștia au reușit să alerteze salvatorii, la 112.

După o operațiune dificilă, băiatul a fost recuperat de salvatorii SMURD, care au coborât din elicopter, pe un troliu, până la victimă. Tânărul a fost transportat apoi pe stadionul orașului Victoria și, ulterior, la spital.

Amanet King Onix
Monumente funerare
TMF Copy Center
Bikeathon

Jandarmii din Brașov, împreună cu jandarmii montani de la Sâmbăta de Sus, urca din nou pe Viștea Mare, luni, 16 noiembrie, pentru recuperarea cadavrului bărbatului.

foto și video: Jandarmeria Montană Sâmbăta


Apreciază
Distribuie