Un bărbat și-ar fi accidentat intenționat fiul, la Cincșor. Tatăl victimei a fost reținut

sursa foto: Info Trafic Făgăraș

Accidentul rutier de la ieșirea din Cincșor spre Cincu, care a avut loc marți seară, ar fi fost provocat intenționat de tatăl victimei, după ce s-au certat, potrivit IPJ Brașov. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Accidentul în care au fost implicare două autoturisme a avut loc în jurul orei 20:00 pe DJ 105, între localitățile Cincșor și Cincu.

La fața locului polițiștii au constatat că vehiculele prezentau avarii, iar cei doi pasageri, aflați într-unul dintre vehicule, au beneficiat de sprijin medical.

Monumente funerare
Reno Depo
Agromar
JTTI
Firma servicii renovare
Amanet King Onix
curatare tapiterie
PSD - alegeri locale 2024
Proaspat Alb

„Polițiștii au mai constatat că între cei doi conducători auto există o relație de rudenie (tată și fiu), iar accidentul rutier s-ar fi putut produce pe fondul unei stări conflictuale, manifestată de către bărbatul, de 50 de ani. Astfel, dat fiind materialul probator, constituit până la acest moment, polițiștii au dispus reținerea bărbatului și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi dispune măsuri corespunzătoare”, transmite IPJ Brașov.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Apreciază
Distribuie