Un făgărășean a alergat pentru copiii cu autism

Jandarmul făgărășean Ciprian Lie a alergat peste 100 km pentru copiii diagnosticați cu autism. El a participat la ultramaratonul caritabil „Autism 24H”, care s-a desfășurat în Stațiunea Mamaia, la sfârșitul săptămânii trecute.

Ciprian Lie este jandarm în cadrul Detașamentului Făgăraș și este pasionat de sport, mișcare și alergare în mod special; el are la activ mai multe participări la evenimente caritabile.

„Autism24H” este un ultramaraton care atrage atenția asupra indiferenței și marginalizării prin care trec zilnic copiii cu nevoi speciale, iar fiecare kilometru alergat de participanți se transformă în ajutor pentru micuții diagnosticați cu tulburare de spectru autist.

La competiția din Mamaia au luat startul aproximativ 1.000 de copii, 800 de adulți în 86 de echipe și 200 de concurenți în scaune rulante. Echipa Jandarmeriei Române a fost alcătuită din 12 jandarmi din toată țară.

 „Suntem convinși că prin efortul echipei Jandarmeriei Române și implicit al colegului nostru, vom contribui la aducerea unui zâmbet pe fața beneficiarilor proiectului.

Felicitări, Ciprian! Îți mulțumim pentru omenia și empatia de care dai dovadă! La cât mai mulți kilometri!”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Brașov.

Florian Shaorma
Autopel
UPRUC-CTR
Qi Meridian
Monumente funerare
Proaspat Alb
Demgy

Echipa din care a făcut parte făgărășeanul Ciprian Lie a parcurs 1.375 km și s-a clasat la finalul competiției pe locul 5.

 

foto: Autism 24 h, Inspectoratul de Jandarmi Județean Brașov


Apreciază
Distribuie