Un făgărășean, pe locul cinci la Campionatul Mondial de Karate din Indonezia

Făgărășanul Andrei Novac (19 ani) s-a clasat pe locul cinci la Campionatul Mondial de Karate Shotokan – SKIF, care se desfășoară în aceste zile la Jakarta, în Indonezia. El a fost învins de sportivii din Indonezia și Danemarca, la secțiunea de vârstă 18 – 19 ani. De menționat că țara gazdă, Indonezia, și-a adjudecat primele trei locuri.

Andrei, care a reprezentat România, a reușit să învingă sportivi din țări consacrate în competițiile internaționale de karate, precum Italia, Slovenia sau Elveția.

Ultimul rezultat notabil pe plan internațional a fost realizat în 2014, când făgărășanul a obținut titlul de vicecampion european, la Campinatul European desfășurat la Dresda.

Andrei Novac, membru al Clubului Sportiv din Făgăraș, a început să practice Karate la vârsta de 6 ani.

TMF Copy Center
Amanet King Onix
Monumente funerare

Anul trecut a absolvit Colegiul Radu Negru iar în prezent studiază informatica la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj.

Campionatul Mondial SKIF din Indonezia se desfășoară în perioada 22-28 august 2016. La competiție participă peste 800 de sportivi din 58 de țări.

Federația Română de Karate e reprezentată de Cătălin Bucur – președintele CNK Shotokan, Gheorghe Grecu – vicepreședinte, Ioan Râmbeț, Cristian Iosipescu, Marius Bucur, Alexandru Gib, Silviu Lungu și Andrei Novac.

Delegaţia română la Karate World Championship
Delegaţia României la Karate World Championship


Apreciază
Distribuie