Un şofer neatent a pus pe jar echipele de intervenţie

Marţi, 23 februarie 2016, în jurul orei 16, la Şercaia a avut loc un accident rutier.

Conform şefului Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Făgăraş, Dan Trâmbiţaş, şoferul unui autovehicul nu s-a asigurat când a efectuat manevra de deplasare înapoi. El a accidentat uşor doi pietoni care se aflau pe partea carosabilă.

În ciuda faptului că a fost un incident minor, echipele de intervenţie au fost nevoite să se deplaseze la faţa locului. Angajaţi şi maşini de la descarcerare, SMURD şi Poliţie au ajuns la locul accidentului doar ca să constate că nu era nimic grav.

Proaspat Alb
Spalatoria GPC
Monumente funerare
Florian Shaorma
UPRUC-CTR

Cele două persoane lovite de şofer au fost transportate la Spitalul Făgăraş pentru scurte investigaţii, fără să necesite internare.


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. Pentru informarea corecta a publicului, va informez ca accidentul din Sercaia nu a fost deloc minor. Accidentatii, parintii mei, au suferit traumatisme grave. Mama are umarul fisurat in trei locuri si necesitati imobilizarea bratului timp de 5 saptamani, iar tata este internat la Spitalul Judetean Brasov cu traumatism al craniului, hemoragie cerebrala, primele 48 ore dupa accident fiind critice.
    Va rog sa luati act de aceste informatii si sa va informati corect asupra detaliilor accidentului, din moment ce victimele au fost scoase efectiv de sub masina. Norocul lor a fost ca soferul a realizat ce s-a intamplat si a franat.

Comentariile sunt închise.