Un tânăr din Victoria, accidentat mortal la un concurs auto din Brașov

Competiția Promo Rally a avut loc duminică, 27 martie, pe strada Trimișul Sec din municipiul Brașov.

În timpul desfășurării manșelor de calificare, la a doua trecere a unei perechi de două mașini, conducătorul modelului Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire și a ieșit în decor. Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetățean aflat pe margine, în câmpul de alături, a transmis Biroul de presă al organizatorului Promo Racing powered by WRT-Parts & TELL Security Systems

Victima, un tânăr de 20 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind în stop cardio-respirator. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0, a declarat comisarul de poliție Alina-Maria Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc incidentul.

Mobila SH
Reno Depo
Sumi Agro - Mospilan
Agromar
Florian Shaorma

Andrei, tânărul care a sfârșit în mod tragic, este originar din Victoria și urma să împlinească 20 de ani în curând. El va fi înmormântat miercuri, 30 martie.

Dumnezeu să-l odihnească!

 

foto: autorally.ro, Facebook


Apreciază
Distribuie