UNIȚI pentru Brașov!

PUBLICITATE ELECTORALĂ


Dragi făgărășeni,

A venit momentul ca împreună să schimbăm administrația falimentară actuală, o administrație care promite aeroporturi din 2010 și investește fonduri exclusiv pe hârtie.

O administrație incapabilă să ne ofere siguranța sănătății noastre și a unui trai mai bun. Incompetența lor ne ține pe loc și ne limitează potențialul.

Suntem în urma altor județe din regiune, iar decalajale de dezvoltare din interiorul județului au devenit inacceptabile.

Putem privi cu speranță către viitor, doar evitând să repetăm greșelile din trecut. Administrația actuală este o greșeală! Putem să schimbăm acest lucru dacă suntem UNIȚI!

UNIȚI pentru reducerea decalajelor dintre localitățile județului, prin accesarea fondurilor guvernamentale, pentru că toți brașovenii merită condiții de trai civilizat și o viață mai bună.

UNIȚI pentru finalizarea reală a obiectivelor majore de investiții ale județului, pentru că brașovenii merită un nivel de trai mai bun.

Monumente funerare
Stefani Pool
Amanet King Onix
TMF Copy Center

În următorii ani, investiții importante pentru dezvoltarea Țării Făgărașului vor beneficia de finanțare europeană prin intermediul mecanismului Investiție Teritorială Integrată. Acest mecanism este prevăzut pentru Țara Făgărașului prin legea 176/2020. Astfel, toate localitățile care fac parte din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Microregiunea Țara Făgărașului vor putea dezvolta proiecte zonale în domeniile infrastructură, turism și agrement, educație, incluziune socială, mediu, etc. folosind un buget din fonduri europene care va fi alocat strict acestei zone.

Înțeleg foarte bine munca în echipă și responsabilitatea de a avea grijă de ceilalți.

Vă asigur de toată stima și de tot respectul meu, iar pe 27 septembrie mă bazez pe sprijinul dumneavoastră.

Votați poziția 2 pe buletinul de vot, pentru Președinte Consiliul Județean Brașov și echipa de consilieri județeni PSD!


Material comandat de: Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Brașov
Executat de: SC Promovare Media Star SRL
Cod mandatar financiar: 21200019


 


Apreciază
Distribuie