Vasluiul ne scoate din Cupa României

HC Vaslui i-a eliminat pe făgărăşeni din Cupa României. HCM îşi dorea un parcurs pozitiv, s-a pregtit mult pentru asta, dar nu a fost să fie cu victorii.

Partida de joi, 16 ianuarie, disputată la Vaslui s-a terminat 37-28 (18-14). Deşi făgărăşenii au început curajos, totuşi experienţa, determinarea şi valoarea moldovenilor au făcut diferenţa pe teren. Aşa a fost şi în meciul de la Făgăraş, disputat duminică în sala Colegiului „Radu Negru”, când pe tabelă a „îngheţat” scorul de 21-32 (8-14). DSC_0015

Întrebat despre dubla cu HC Vaslui, tehnicianul Dumitru Opriş a declarat presei că înfrângerile nu aduc lauri, dar construiesc echipe: „în primul rând mă bucur de calitatea adversarilor elevilor mei, apoi vreau să remarc faptul că nimeni nu s-a dat la o parte, chiar am observat că jucătorii încep să se ajute mai mult unul pe altul, să se încurajeze reciproc şi să înţeleagă de ce au nevoie în continuare. Chiar dacă am pierdut nu consider un eşec uriaş, ci doar prilej de a învăţa mai mult”, a declarat antrenorul.

Începe returul!

Demgy
Amanet King Onix
Mobila SH
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Florian Shaorma
Sumi Agro - Kaishi

Handbaliştii de la HCM nu merg mai departe în Cupa României, dar sezonul meciurilor grele şi spectaculoase este abia la început.
Duminică, 26 ianuarie, HCM Făgăraş va face o deplasare la Sebeş, judeţul Alba, pentru a întâlni formaţia locală în primul meci din retur. Meciul tur dintre cele două echipe nu poate fi uitat de niciun jucător al Făgăraşului, mai ales că au pierdut la limită un meci pe care l-au dominat în întregime. Atunci scorul a fost 21-24, iar la pauză era egal 12-12.

Pe teren propriu HCM va juca contra omologilor de la Argeş Piteşti, meci despre care tehnicianul Dumitru Opriş spune că, din punct de vedere al dificultăţii, va semăna foarte mult cele disputate în compania celor de la Steaua Bucureşti şi HC Vaslui.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie