Veste excelentă: în februarie, prima piesă de teatru în Făgăraș după patru luni de pauză

„Cu ce vă servesc?” se numește piesa de teatru care îi aduce pe scena Casei de Cultură Făgăraș pe Maia Morgenstern, Rodica Mandache și Chris Simion – Mercurian. Din cauza pandemiei, ultima dată când s-a jucat o piesă de teatru în Făgăraș a fost în luna octombrie 2020.

Vineri, 26 februarie 2021, de la ora 19, iubitorii de teatru se vor bucura de piesa scrisă de Pascal Bruckner. Aceasta este totodată și prima piesă scrisă de celebrul eseist și romancier francez pentru Grivița 53 – Primul teatru construit împreună. Regia este semnată de Chris Simion – Mercurian.

Avându-l ca sursă de inspirație pe dramaturgul Eugene Ionesco, Pascal Bruckner a creat o spumoasă comedie de situație. O clientă care nu știe „între ce și ce” să aleagă din vastul meniu; o chelneriță care vrea să-i ofere tot, „și aia, și cealaltă” și nu poate să se hotărască la un singur produs și… Dumnezeu!

„Cu ce vă servesc?”se regăsește în viața noastră de zi cu zi, în dilemele noastre, în fricile noastre, în asemănările noastre. Suntem suma alegerilor pe care le facem. Ne diferențiază curajul de a schimba cât mai des perspectiva subiectivă și umorul de a ne vedea din afara noastră.

Prețul biletului este 40 lei. Pensionarii, elevii și studenții plătesc 20 lei pentru biletul de intrare.

Qi Meridian
Autopel
UPRUC-CTR
Spalatoria GPC
Demgy

Informații și rezervări, la telefon 0268.211.929 de luni până vineri, între orele 10.00 – 17.00.

Biletele se vor achiziționa înainte cu o oră de începerea evenimentului de la casieria Casei de Cultură Făgăraș.


Apreciază
Distribuie