Vezi 5 articole esenţiale pentru o garderobă completă, adaugă-le în dulapul tău!

Articol publicitar

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele 5 articole esenţiale pentru o garderobă completă? Probabil că îţi imaginezi deja, cu siguranţă, cam care piese vestimentare sunt cele care nu pot lipsi din dulapul tău.

Noi, cei de la magazinul Bolf, fiind prietenii tăi de nădejde, ţi-am întocmit o mică listă ajutătoare cu 5 articole care nu au cum să-ţi lipsească. 

Sărim tacticos peste partea cu lenjeria intimă, se înţelege de la sine că este (sau nu) necesară. Preferinţele nu se discută în acest caz, aşa că dragii noştrii, haideţi să intrăm direct în miezul problemei şi să vedem care sunt cele 5 articole esenţiale pentru o garderobă completă!

Cămaşa casual 

Acest tip de cămaşă nu poate lipsi din garderoba oricărui bărbat. Este extrem de versatilă şi îţi va fi mai mare dragul să o combini cu alte piese vestimentare. Şi este şi utilă, mai ales că nu petreci ore în şir să te gândeşti dimineaţa, când trebuie să pleci la muncă sau să iei rapid ceva pe tine pentru şedinţa online, cu ce să te îmbraci. 

Blugii

Merg în orice context, poţi să îi porţi chiar oriunde (în fine, hai să spunem că poate la o nuntă…sau un eveniment mai formal poate nu îi îmbraci. Din prima.) sunt uşor de purtat şi mai uşor de combinat cu alte haine. Natura lor îi face să se potrivească cu ţinute sport, casual sau chiar elegante, atunci când modelul permite acest lucru.

Tricouri 

Păi cum ar putea lipsi tricourile din lista noastră? Nicidecum! Tricourile sunt purtate peste tot, în orice anotimp, în casă, pe afară, la muncă, la cumpărături, în somn… Şi ceea ce este super este că aveţi la dispoziţie atâtea modele, care mai de care mai interesante! 

Moveos Fagaras_11.22
Demgy - locuri de munca
JTTI
Monumente funerare
Proaspat Alb

Hanorace 

Noi suntem efectiv îndrăgostiţi de hanorace. Sunt atât de versatile, merg purtate în orice anotimp, aduc un plus ţinutelor, ce mai, este imposibil să nu ai câteva în garderobă. Fie că alegi modele cu fermoar sau pur şi simplu fără, hanoracul nu trebuie să lipsească din dulapul tău. În zilele mai calde îl poţi purta pe post de jachetă, iar altfel te vei simţi mult mai confortabil. Hanoracele pot fi mulate, largi, subţiri sau groase, totul depinde de preferinţele tale atunci când le alegi!

Jachete

Pentru că acordă un altfel de look ţinutei tale. Şi pentru că sunt călduroase sau trendy. Ai atâtea opţiuni, încât singurul lucru pe care să te focusezi atunci când alegi o jachetă este anotimpul şi evenimentul la care urmează să mergi. 

Toate aceste articole le găsiţi în magazin Bolf, la preţuri mai mult decât accesibile. Produsele noastre sunt de calitate superioară şi abia aşteptăm să le ai la tine în dulap! Piesele propuse au asortabilitate ridicată, sunt moderne şi te pot ajuta să creezi ţinute originale în stilul tău. Dacă eşti o fire dinamică, nu ezită să te selectezi din recomandările noastre piesele colorate sau pe cele şu imprimeuri diferite. Dau un vibe proaspăt garderobei. Dacă eşti adept al versatilităţii poţi alege piese în nuanţe safe. Le poţi combina cum îţi place şi le poţi accesoriza după bunul plac. Te vei bucura de ţinute memorabile!

Sperăm ca mica noastră listă să îţi ofere inspiraţia de care ai nevoie şi, la un moment dat, să te scoată din impas. Hai, fă o rapidă incursiuine prin categoriile propuse şi alege piesele care sunt pe placul tău! Nu vei regreta, vei crea ținute geniale, relaxante.


Apreciază
Distribuie