Victoria handbaliştilor din prima etapă

Handbaliştii făgărăşeni au reuşit să se impună decisiv în deplasarea de la Sebeş (judeţul Alba), dar sacrificiile de acolo se resimt pe fiecare jucător în parte. Meciul retur cu Voinţa Due Sebeş de duminică, 26 ianuarie, de la ora 18.00 a fost unul cu victorie pentru handbaliştii făgărăşeni, scorul final, 27-18 (15-9).

Etapa a XII-a din Divizia A confirmă pregătirea bună a sportivilor din ultima perioadă şi meciurile tari cu echipe net superioare valoric. Întrebat cu privire la marcatorii din meciul de duminică, antrenorul Dumitru Opriş a ţinut să precizeze forţa întregii echipe, dincolo de golurile jucătorilor de atac.

Victoria de la Sebeş este una importantă, sebeşenii au înregistrat doar a doua înfrângere din actuala ediţie de campionat. Presa albaiuliană notează că în sală au fost peste 350 de suporteri, iar meciul „a fost unul dur şi plin de nervi de partea ambelor tabere”.

Proaspat Alb
Victoria Federal IFN
Mobila SH
Reno Depo

Doi jucători de la Sebeş au primit direct roşu în repriza a doua şi opt eliminări, asta ca să ne facem o idee despre vânătăile pe care le au jucătorii făgărăşeni, a povestit antrenorul Opriş.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie