VIDEO | Liderii PSD Brașov, huiduiți la ieșirea din ședință

foto: brasovmetropolitan.ro

Liderii PSD Brașov au fost huiduți de câțiva protestatari la ieșirea dintr-un complex hotelier, unde a avut loc o ședință pentru alegerea președintelui organizației municipale, sâmbătă.

Oamenii sunt revoltați de poziționarea politicienilor de partea lui Dragnea, după ce acesta a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, și de modificările la Codul de Procedură Penală adoptate de Guvern.

Protestatarii au reproșat: „susțineți un om care este condamnat penal pentru corupție“ și „susțineți un om care a furat bani de la copii“. Jurnaliștii de la Brașov Metropolin notează că persoanele au mers direct spre președintele PSD Brașov, Marius Dunca și spre vicepreședintele Roxana Mânzatu.

De altfel, unul dintre protestatari i-a adus aminte Roxanei Mânzatu că în urmă cu mai mult timp a recunoscut că nu a știut exact ce a votat vizavi de legile justiției, precizează sursa citată.

Momentul a fost filmat de unul dintre cei prezenți la fața locului. Înregistrarea o găsiți aici.

Florian Shaorma
Monumente funerare
Liceul Senchea
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN
Agromar
Reno Depo
Brașovul îl susține pe Dragnea

PSD Brașov îi ia apărarea lui Liviu Dragnea, după ce acesta a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Organizația județeană a publicat pe Facebook un mesaj în numele tuturor membrilor de partid. Aceștia spun la unison că  asupra deciziei judecătorești se ridică numeroase semne de întrebare și că nu poate fi considerată justă, pentru că ar fi fost luată sub presiunea multor factori externi.

„Abia după finalizarea tuturor procedeelor juridice, o persoană poate fi considerată condamnată. Este profund nedrept ca unii oameni să fie achitați, iar alții să fie condamnați pentru aceleași fapte, în funcție de judecătorii la care pică”, se arată în comunicat. Mai mult, din acestac reiese că membrii din județ nu neagă fapta președintelui lor și consideră că este nedreaptă condamnarea: „ atâta timp cât există un singur om achitat pentru fapta pentru care a fost condamnat președintele PSD, condamnarea nu este dreaptă și nici nu va putea rămâne după judecarea apelului”.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, plus interzicerea unor drepturi pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive. Deciziile nu sunt definitive și pot fi contestate la completul de 5 judecători.


Apreciază
Distribuie