VIDEO | Polițistă din Brașov agresată sub ochii unui coleg, de un tânăr

O polițistă din Brașov a fost agresată în timpul serviciului, de față cu un coleg care pare să nu reacționeaze. 

Agentul de poliție i-a cerut unui tânăr de 24 de ani din București să se legitimeze, dar acesta a refuzat. Mai mult, i-a arătat semne obscene și, în încercarea de a părăsi zona, a împins agentul de poliție care s-a dezechilibrat și a căzut.

Bărbatul a fost imobilizat cu ajutorul unor persoane care au asistat la incident, în timp ce o rudă a lui recunoște că acesta a greșit și cere iertare în numele său. Totul s-a întâmplat după ce acesta nu a respectat indicațiile agentului de la rutieră la trecerile pentru pietoni din centrul Stațiunii Bran.

Imaginile cu incidentul au fost publicate on-line de jurnalista Electra Ghiza, din Brașov. „De remarcat fermitatea polițistei. În contrast, remarcăm lipsa totală de reactie colegului care o însoțea. N-a schițat niciun gest. Este motivul pentru care șefii lui au declanșat o verificare internă”, spune aceasta.

Mobila SH
JTTI
Spalatoria Aqua Carpet
Reno Depo
Proaspat Alb
Monumente funerare
Agromar

Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, la cererea unui procuror. În plus, s-a instituit măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Inspectoratul de Poliție Brașov a transmis un comunicat de presă în care le mulțumește cetățenilor care au dat dovadă de spirit civic.


Apreciază
Distribuie