VIDEO | Senator PSD, despre Diaspora: „Ne pi**m pe ea”

Niculae Bădălău, senator de Giurgiu și fost președinte al Consiliului Național PSD, a fost filmat la o petrecere dansând pe o manea în care solistul cântă „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea”.

UPDATE

Bădălău susține că nu el a dat o astfel de dedicație și dezaprobă un astfel de limbaj, potrivit site-ului știripesurse.ro.

„Eu am fost la petrecerea aia, dar nu am dat o astfel de dedicație. Eu nu dau dedicații la lăutari. Dezaprob în totalitate un astfel de limbaj. Vă rog să mă credeți că nici nu știu când s-a cântat prostia aia. Nu-mi aparține și mă distanțez în totalitate de astfel de lucruri. Cum Dumnezeu să fi spus eu așa ceva? Este greu cu lăutarii și cu ce le mai vine lor prin cap. Ei cântă ce vor ei, dar nu de la mine vin astfel de cuvinte, sub nicio formă”, a declarat Niculae Bădălău, pentru sursa citată.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Sezar Forest - soferi profesionisti
JTTI
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Demgy
Reno Depo

Înregistrarea video (la finalul articolului) a fost făcută publică pe Facebook de deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel.

„Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul. Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: «să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea» demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc. Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”, scrie Prisnel.

Fost număr doi în Partidul Social Democrat, Bădălău s-a mai aflat în mijlocul unui scandal în 2017. El era acuzat atunci l-a lovit pe liberalul Anton Marin, la o nuntă.


Apreciază
Distribuie