VIDEO | Un autocar cu 25 de persoane s-a răsturnat la Codlea

Autocarul unei firme de transport, în care se aflau 25 de persoane, s-a răsturnat pe DN 1, marți seara, cu puțin timp înainte de ora 22.00.

UPDATE 2

În autocar se aflau 29 de persoane, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

UPDATE

O a patra victimă a fost transportată la spital, acuzând dureri la nivelul coastelor.

ȘTIREA INIȚIALĂ

8 victime sunt în urma accidentului care a avut loc pe raza localității Codlea, la ieșirea spre Făgăraș. Toate au suferit traumatisme ușoare și sunt conștiente. 3 dintre ele, cu traumatisme minore la nivelul mâinilor și picioarelor, vor fi transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Celorlalte 5 victime li s-a acordat asistența medicala necesară la fața locului și au refuzat transportul la spital.

Concert Salve Regina
Copy Center TMF
Salco

Carburantul a început să curgă pe șoșea, dar situația este sub control și nu există riscul de producere a unei explozii, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Ceilalți pasageri din autocar vor fi transportati cu un microbuz al ISU la remiza de pompieri din Codlea, iar de aici vor fi preluati de un alt autocar.

Trei echipaje SMURD, două ambulanțe, o autospecială cu apă și spumă și o autospecială de la Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență Codlea sunt la fața locului.

Traficul pe DN 1 nu este afectat.


Apreciază
Distribuie