Viorica Dăncilă vine la Făgăraș, însoțită de ministrul Bădălău

foto: capital.ro

Premierul Viorica Dăncilă vine în vizită oficială la Făgăraș, luni, 20 mai. Programul, ținut secret de teama unor proteste.

UPDATE: Dăncilă a anulat vizita care urma să aibă loc la Făgăraș și va mai ajunge doar ministrul Economiei. Detalii, aici.

Dăncilă va fi însoțită de ministrul Economiei Nicolae Bădălău, potrivit unor surse guvernamentale. Cei doi vor efectua o vizită la Fabrica de Pulberi, începând cu ora 16:15.

Aceasta ar urma să se încheie în Cetatea Făgăraș, unde va avea loc o întâlnire cu primarii PSD din zonă, începând cu ora 17:00, potrivit acelorași surse.

Vizita prim-ministrului în județul Brașov începe astăzi la Râşnov și va continua la fabrica Tohan, la IAR Ghimbav şi la Săcele, înainte de a ajunge în municipiul nostru. Dăncilă ar urma să verifice stadiul unor proiecte de investiţii finanţate din fonduri guvernamentale.

Autopel
Qi Meridian
Proaspat Alb
Demgy
UPRUC-CTR
Spalatoria GPC

Prim-ministrul va avea întâlniri de lucru cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai antreprenorilor şi producătorilor de alimente bio, ai sindicatelor din industria de armament, cadre medicale și cu cetăţenii, se arată în anunţul reprezentanţilor PSD Braşov.

Orarul întâlnirilor a fost ținut secret până în ultimul moment, după ce Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de protestatari cu huiduieli, la Timișoara și Alba Iulia.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie