Vom avea totuşi autostradă?

Se pare că există totuşi speranţa că prin Făgăraş va trece până la urmă o autostradă! Autostrada Sibiu-Pitesti se va face si nu este in competitie cu Autostrada Sibiu-Brasov, pentru ca cele doua proiecte au surse diferite de finantare, a declarat, marti, Dan Sova.

Acesta a subliniat că până la urmă cele două autostrăzi nu ar fi în competiţie, pentru simplul motiv ca Sibiu-Pitesti este finantată din fonduri de coeziune si Sibiu-Brasov este finantată din fonduri de dezvoltare regionala. Acesta a explicat ca pe 3 martie s-au declansat la CNADNR procedurile pentru selectia consultantului pentru a realiza studiul de fezabilitate pentru Sibiu-Piteşti, procedurile urmand sa dureze maximum 6 luni, cu tot cu eventuale contestatii.

Pentru aceasă autostradă exista o suma de 28 milioane de euro pusa la dispozitie de Comisia Europeana.

Sumi Agro - Mospilan
Spalatoria Aqua Carpet
JTTI
Florian Shaorma
Proaspat Alb
Amanet King Onix

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. Care e subiectul articolului? Tot articolul s-a conturat in jurul autostrazii Sibiu-Pitesti, parca din titlu trebuia sa scri despre autostrada Sibiu Brasov, si da, se stie de ceva vreme ca o sa avem autostrada prin Fagaras si ca `pana la urma` niciodata nu a fost vorba ca ar fi in competitie. Scri ca un eleva de liceu.

Comentariile sunt închise.