Vremea se va răci accentuat în toată țara. Informare meteorologică, valabilă până miercuri

foto: meteoromania.ro

În perioada sâmbătă,  21 martie, ora 18 – miercuri, 25 martie, ora 08, vom avea parte de o răcire accentuată a vremii, ninsori, strat de zăpadă și intensificări ale vântului.

Potrivit meteorologilor, vremea se va răci accentuat în toată țara, devenind treptat deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 21 – 22 martie, și în cursul zilei de duminică, 22 martie, aria precipitațiilor predominant sub formă de ninsoare va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane și local Transilvania, Maramureș și Moldova.

Din a doua parte a nopții de duminică spre luni, 22 – 23 martie, precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare în cea mai mare parte a țării și se va depune strat de zăpadă, mai consistent îndeosebi în zonele de munte și în regiunile sudice. Izolat vor fi posibile depuneri de polei.

Amanet King Onix
Demgy
JTTI
Spalatoria GPC
Mogaldea Therapy
Monumente funerare
Cabinet ORL

Temporar, vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, în general cu viteze de 50 – 60 km/h, iar pe crestele montane va sufla tare, viscolind și spulberând zăpada.

 

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie


Apreciază
Distribuie