Workshop de Idea Generation, organizat de Youthbank Făgăraș

Fiecare nouă generație poate întâmpina noi provocări, dar poate, în același timp, să propună soluții inedite pentru vechile probleme. Despre cum să nu-și țină ideile în frâu, tinerii pot afla de la Andreea Nedu (Program Coordinator Social Impact Awards) și Giorgiana Vlăsceanu (Program Manager StepFWD) în cadrul unui eveniment organizat de Youthbank Făgăraș.

Formatul Idea Generation te invită să explorezi mai multe probleme sociale întâlnite în comunitățile din România în acest moment și, printr-un proces creativ, să alegi acea provocare pe care ți-ar plăcea să o adresezi. Dacă ai deja o idee în minte, acest proces te va ajuta să o înțelegi mai bine și să articulezi soluția pe care tu vrei să o dezvolți”, se arată în comunicatul Fundației Comunitare Țara Făgărașului.

Pentru a fi alături de echipa YouthBank Fagaras în cadrul acestui eveniment, doritorii trebuie să acceseze joi, 3 decembrie, de la ora 17.00 următorul link:

  • https://tinyurl.com/TINEriNeduVlasceanu
  • Meeting ID: 981 4132 7974
  • Passcode: 605722

Acest atelier va fi înregistrat, dar nu va fi făcut public. Participanții vor semna acordul GDPR înainte de a intra online.

Proiectul Educație pentru TINEri – YouthBank al Fundației Comunitare Țara Făgărașului este co-finanțat de Direcția Județeană pentru Sport Brașov.

Monumente funerare
TMF Copy Center

 

 


Apreciază
Distribuie