Zeci de plicuri cu droguri, captura polițiștilor făgărășeni care au oprit un șofer pentru depășirea vitezei

Zeci de plicuri cu „un praf alb”, care par a fi droguri, au fost descoperite de polițiștii făgărășeni în mașina unui șofer pe care l-au oprit în trafic, duminică, din cauză că circula cu viteză prea mare. Bărbatul din Victoria a fost reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul de 42 de ani, din Victoria, a ajuns la secție după ce nu s-a legitimat și a furnizat datele de identificare ale altei persoane.

La controlul corporal, „polițiștii au identificat asupra bărbatului un recipient care conținea un praf de culoare albă. Controlul a continuat și asupra vehiculului condus, unde au fost identificate mai multe pliculețe ce conțineau, de asemenea, un praf de culoare albă, dar și diferite sume de bani, în lei și valută. Față de substanțele identificate în timpul controlului, polițiștii au sesizat structurile polițienești competente, în vederea continuării cercetărilor și clarificării aspectelor de legalitate”, potrivit IPJ Brașov.

La secție, polițiștii au aflat că acesta nu are permis de conducere, iar testările pe care le-au efectuat cu aparatele etilotest si drugtest au indicat o valoare de 0.21 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv o valoare pozitivă la o substanță psihoactivă.

Agromar
curatare tapiterie
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, fapt pentru care persoana a fost condusă la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice, pentru a se stabili cu exactitate prezența substanțelor psihoactive din organism”, adaugă IPJ Brașov.

Bărbatul din Victoria a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările vor continua.


Apreciază
Distribuie