Zilele Cetăţii Făgăraş. 6000 de oameni în prima zi

foto: Liviu Ardelean, bunaziuafagaras.info

Evenimentul cu tradiţie, organizat de autorităţile locale. a strâns 6.000 de localnici şi turişti, în prima zi, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale. Oamenii au participat la activităţile desfăşurate în cetate şi la spectacolele artiştilor de muzică populară, susţinute pe scena festivalului. 

Spectacolul a început la ora 17.00 iar pe scenă au urcat artişti şi ansambluri folclorice. Spre final, publicul s-a bucurat de prezenta lui George Rotaru, cetaţean de onoare al oraşului, și de prezenţa Ionelei Moruţan, invitată special.

Interpreta din Bistriţa-Năsăud a făcut spectacol cum rar este dat Făgăraşului să vadă.

foto: Liviu Ardelean, bunaziuafagaras.info

Cântăreaţa a coborât de pe scenă în mijlocul spectatorilor, spre extazul acestora. Cei prezenţi au încins o horă în jurul Ionelei Moruţan.

Din Bucatele Cetatii - angajari
Monumente funerare
TMF Copy Center
Amanet King Onix

Momentul a fost transmis live pe pagina de facebook a BZF. Tot acolo aţi putut urmări în direct reprezentaţiile şi altor artişti, precum Mioara Marinca, Mariana Şandru, Viorica Cerbu sau Bogdan Georgescu.

foto: Liviu Ardelean, bunaziuafagaras.info

La eveniment au fost prezenţi şi primarul oraşului, Gheorghe Sucaciu, împreună cu viceprimarul Valentin Clonţ. Cei doi au fost salutaţi de Garda Cetăţii Făgăraş în dreptul statuii Doamnei Stanca, după care au dat startul oficial Zilelor Cetăţii Făgăraş, 2017.


Apreciază
Distribuie