Ziua de miercuri, mai geroasă decât cea de marţi

Staţia meteo de la Făgăraş a înregistrat marţi, 19 ianuarie 2016, o temperatură de – 22,3 grade Celsius la ora 8 dimineaţa. Ziua de miercuri a venit cu o temperatură şi mai scăzută! Tot la ora 8, termometrul indica – 24 grade Celsius la Făgăraş.

Meteorologii anunţă pentru perioada următoare tot vreme deosebit de rece, temperaturi coborâte, ger mai ales dimineața si noaptea.
ger_02Astăzi, temperatura maximă nu va trece de – 1 ºC, cerul va fi variabil iar vântul va sufla slab până la moderat. Presiunea va fi uşor variabilă.

Atenţionarea meteorologică de cod galben a fost prelungită până luni, 25 ianuarie 2016, pentru aproape toată ţara, exceptând judeţele de la graniţa de vest. Astfel, valul de frig va persista, iar vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile minime se vor situa frecvent între -20 şi -15 grade, iar izolat vor coborî şi până la -28…-25 de grade, în timp ce maximele termice, preponderent negative, pe arii restrânse, nu vor depăşi -10 grade.

Firma servicii renovare
Amanet King Onix
Brutaria Dragus
curatare tapiterie
Sezar Forest - soferi profesionisti
Proaspat Alb

Tot meteorologii atenţionează că în cursul nopţii de joi spre vineri (21-22 ianuarie) şi pe parcursul zilei de vineri, 22 ianuarie, temporar vântul va avea unele intensificări în Moldova şi în zona de munte.


Apreciază
Distribuie