Ziua și incidentul. Încă un bărbat oprit în trafic era băut

Aproape că nu există zi în care Inspectoratul de Poliție Brașov să nu anunțe că a depistat pe cineva care era băut la volan.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 15 noiembrie 2022, în jurul orei 18.20, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 45 ani, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Făgăraș, județul Brașov.

Monumente funerare
Moveos Fagaras_11.22
Spalatoria GPC
La Turcu
JTTI
Amanet King Onix
Proaspat Alb

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,48 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, transmite IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie