0268.214.998 – numărul de telefon pentru înregistrarea vârstnicilor dar și a voluntarilor

foto: caba.org.uk

Ca urmare a Ordonanței militare nr. 2 din 21 martie 2020, Primăria Făgăraș vine în sprijinul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani, prin Direcția de Asistență Socială (DAS) Făgăraș.

Angajații DAS îi vor identifica pe seniorii fără susținători și îi vor ajuta cu achiziționarea și distribuirea la domiciliu a alimentelor și medicamentelor necesare, în funcție de solicitările primite de la aceștia.

De asemenea, pentru a fi luați în evidență, vârstnicii sau apropiații lor pot apela numărul de telefon 0268.214.998, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.30.

Același număr de telefon poate fi apelat de către persoanele care doresc, voluntar, să distribuie hrană de la Cantina de ajutor social sau pot efectua cumpărături persoanelor aflate în nevoie.

Servicii profesionale de curatenie cu aburi
Monumente funerare
La Giorgia
Tractari auto
Eve
Belvedere

Alte modalități de contact:
E-mail: secretariat@dasfagaras.ro
Fax: 0268/218797

Reamintim că, potrivit art. 8 din Ordonanța militară nr. 2 din 21 martie 2020, autoritățile administrației publice locale au obligația să identifice și să țină evidența persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, și să asigure sprijin acestora în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuințelor.


Apreciază
Distribuie