10 bărbați, în arest pentru contrabandă cu țigări

foto: Poliția Română

Un grup infracțional specializat în contrabandă cu țigări a fost destructurat de oamenii legii.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov au descins la domiciliile și la locurile de muncă din județele Brașov și Suceava a de 11 persoane. Existau date și informații că acestea efectuează contrabandă cu țigări.

În timpul perchezițiilor, polițiștii au găsit un pistol cu aer comprimat asupra unui bărbat în vârstă de 26 ani. Acesta deținea arma ilegal. Acum va fi cercetat în stare de libertate, pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă cu țigări.

980 pachete țigări de diferite mărci, netimbrate, de proveniență străină au găsit oamenii legii în locuințele suspecților. Totodată, au dat peste 12.800 lei și 950 euro care ar proveni din comercializarea ilegală de țigări. Bunurile și suma de bani au fost confiscate.

Agromar
Brutaria Dragus
curatare tapiterie
Amanet King Onix
Demgy
JTTI
Monumente funerare

În final, 10 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, au fost reținuți și introduși în arestul I.P.J. Brașov. Aceștia vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii brașoveni au fost sprijiniți de colegii lor din Covasna și Suceava, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Apreciază
Distribuie