10 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor din Dridif şi Voivodeni, prin programul „Anghel Saligny”

foto: asfaltari-romania.ro

Ministerul Dezvoltării a semnat 132 de contracte pentru proiecte de infrastructură locală, cu autorități din 24 de județe, finanțate prin Programul Național „Anghel Saligny”.

Proiectele vizează modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare, a stațiilor de pompare sau de epurare, înființarea sau extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri etc.

În județul Brașov s-au semnat două contracte, unul dintre ele cu Primăria Voila. 10.000.000 lei vor fi primiți pentru reabilitarea drumurilor din satele Dridif şi Voivodeni, modernizarea unor podeţe şi a unui pod din satul Voila.

Monumente funerare
Florian Shaorma
Sumi Agro - Shigeki
Victoria Federal IFN
BPM - excavatorist
Reno Depo
Demgy

„Continuăm semnarea contractelor de dezvoltare a infrastructurii locale, astfel încât toți cetățenii să beneficieze cât mai curând de condiții moderne de viață și de servicii publice de calitate, care să răspundă nevoilor de bază din comunități, fie că vorbim despre drumuri, alimentare cu apă, canalizare ori rețele de gaze”, a declarat ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea.


Apreciază
Distribuie