11 proiecte eligibile la Bugetarea Participativă 2024. Start vot!

sursa foto: Facebook/ Primăria Făgăraș

Primăria Făgăraș anunță startul procesului de votare în cadrul Bugetării Participative pentru anul 2024, un demers ce permite cetățenilor să contribuie activ la îmbunătățirea orașului.

Din cele 14 proiecte înscrise, comisia de validare a declarat eligibile 11 proiecte, care pot fi susținute prin votul publicului până la data de 9 august 2024.

Cetățenii sunt încurajați să participe la acest proces și să-și exprime preferințele online, accesând platforma: Bugetare Participativă Făgăraș. Fiecare cetățean poate vota câte un proiect din următoarele domenii:

  1. Mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației
  2. Spații verzi, locuri de joacă și amenajare spații publice
  3. Infrastructură educațională, culturală, sportivă și de sănătate
  4. Protecția mediului, protecția animalelor, ecologizare

Proiectele care vor primi cele mai multe voturi vor fi implementate de către Primăria Făgăraș, în ordinea numărului de voturi obținute, respectând totodată domeniile de finanțare și bugetul alocat fiecărui domeniu. Bugetul total alocat pentru implementarea proiectelor este de 500.000 de lei.

Victoria Federal IFN
Florian Shaorma
Proaspat Alb
Sumi Agro - Kaishi
Mobila SH
BPM - excavatorist

Pentru informații suplimentare despre buget și despre procesul de selecție a proiectelor, cetățenii pot vizita site-ul Primăriei Făgăraș la adresa: Bugetare Participativă Făgăraș.

„Votul fiecăruia dintre voi contează și poate aduce schimbări pozitive în comunitatea noastră”, au transmis reprezentanții primăriei.


Apreciază
Distribuie