11even Făgăraș | 11 oameni cu 11 discursuri de 11 minute

11 oameni vor ține 11 discursuri a câte 11 minute fiecare, pe 11 noiembrie, la Făgăraș.

11even Experiences este o campanie care a pornit de la Cluj-Napoca și se desfășoară la nivel național din dorința de a susține diverse cauze comunitare.

În cadrul evenimentului se vor întruni 11 oameni reprezentativi pentru domeniile lor de activitate. Sub egida Transform your life, vor împărtăși experiențele lor de viață, despre transformare, schimbare, frici şi generozitate, oamenilor din Țara Făgărașului. A treia ediție se desfășoară la Casa de Cultură, sâmbăta, 11 noiembrie, de la ora 17.

Costul unui bilet pentru adulți este de 35 de lei, iar cel al unuia educativ (elevi, studenți, dascăli) este de 15 lei. Acestea pot fi achiziționate de la sediul Casei Municipale de Cultură.

Încasările vor fi donate pentru programe educaționale de identificare și susținerea potențialului copiilor și tinerilor din Țara Făgărașului.

Evenimentul este organizat de Asociația pentru Valorizarea Educației– AVE (www.ave-educational.org), Asociația Oamenilor de Afaceri Țara Făgărașului – AOATF (www.aoatf.ro) și Fundația Comunitară Țara Făgărașului – FCTF (www.fundatiactf.ro).

Iată cei 11 oameni care vor urca pe scenă:

Alexandru Tatoiu, fost elev al liceului Dr. Ioan Șenchea, este masterand cu specializare în psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie și are o perspectivă impresionantă asupra vieții.

Marcela Motoc, actriță făgărășeancă, talentată în cel mai nedefinibil mod cu putință, care joacă la București și Paris cu aceeași dezinvoltură, călătorește prin lume și conduce o asociație care are ca scop promovarea culturii şi valorilor culturale româneşti şi universale dar și educarea publicului tânăr și foarte tânăr.

Vasile Sorin Dobre, preotul făgărășean care va povesti cum i-a schimbat viața întâlnirea cu Mircea Păcurariu, unul dintre specialiștii de renume în istoria Bisericii Ortodoxe Române. În prezent este lector titular la Facultatea de Teologie „Andrei Şaguna” din Sibiu, preot titular la Capela aceleiași facultăți și din 2012 este și preot paroh la Cristian I, județul Brașov.

Benzinaria Recea - Pasti 2024
curatare tapiterie
Primaria Soars - Pasti 2024
Sezar Forest - soferi profesionisti
Demgy

Cristina Chiriac are un doctorat în economie la Academia Română dar și o colecție impresionantă de costume românești vechi, pe care le-a făcut celebre în întreaga lume, de la Viena la Londra, Shanghai, Abu-Dhabi, New York , Dubai sau Moscova.

Alexandru Stănescu, Doctor al Facultăţii de Istorie şi Filosofie Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, este membru fondator al Institutului de Studii Clasice al aceleiaşi universităţi, coautor al volumului Funeraria Daco-romană şi autor a peste 30 de studii de articole de istorie, istorie veche şi arheologie.

Dan Luca este coach, trainer și speaker specializat în productivitate și echilibru pentru antreprenori. A scris o carte care a ajuns best seller pe Amazon şi a stat pe locul #1 mai multe săptămâni la categoria “Time Management”, fiind apoi publicată şi în Sudul Asiei în 5,000 de exemplare. Este vorba despre “The 5AM Revolution”.

Alexandra Marcu contribuie de 8 ani de zile la transformarea imaginii României prin campaniile de promovare în care este implicată, purtând mesajul cu ea pe cele mai înalte vârfuri ale lumii. La propriu, pentru că a început să descopere tainele muntelui și ale călătoriei încă de când era un pui de om,

Antoneta Galeș, director de comunicare în cadrul unei mari companii şi un susținător activ al dezvoltării oamenilor. Întreaga ei activitate se concentrează pe training, coaching și atingerea potențialului maxim. Acțiunile sale sunt îndreptate către crearea unui mediu care să pună în valoare calitățile și punctele tari ale fiecărui om.

Ciprian Ciocan, un fost antreprenor în online care de 5 ani a luat calea ONG-urilor și a inovației sociale, va vorbi despre generozitate şi binele comunităţii.

Cătălin Stoica a devenit ucenicul lui John Maxwell, considerat cel mai influent expert în leadership la nivel mondial, și s-a molipsit de noi principii de viață după ce a lăsat în urmă experiențele din divertismentul de radio și televiziune românești.

Ditta Depner a fost aleasă Femeia Anului 2017 pentru „Apărarea drepturilor femeii la naștere” pentru contribuția ei in România la umanizarea nașterii și transformarea acesteia dintr-o traumă într-o experiență plăcută.

 


Apreciază
Distribuie