139 de șoferi, sancționați în doar 4 ore, pe DN 1

Polițiștii brașoveni și sibieni au desfășurat o acțiune pe  DN 1, în sistem cascadă, pentru a-i depista și sancționa pe conducătorii auto care încalcă regimul legal de viteză. 

Acțiunea s-a desfășurat miercuri , 17 februarie, în intervalul orar 09.00 – 13.00 iar polițiștii au folosit șapte dispozitive pentru măsurarea vitezei: trei cinemometre TruCam și patru aparate Autovision. Ei au constatat și aplicat 139 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 75.000 lei, fiind reținute 13 permise de conducere și retras 1 certificat de înmatriculare.

Din totalul contravențiilor aplicate în cadrul acestei acțiuni, 112 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 67.000 lei, au fost aplicate de către polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Din Bucatele Cetatii - angajari
Amanet King Onix
Monumente funerare
Purolite - donare sange
TMF Copy Center

De asemenea, polițiștii brașoveni au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, 10 permise de conducere, dintre acestea 9 fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 1 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, fiind retras 1 certificat de înmatriculare”, a declarat comisarul de poliție Alina-Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Șoferii sunt rugați să manifestei un comportament responsabil și să adopte întotdeauna o conduită preventivă în trafic.


Apreciază
Distribuie