Făgărășenii, invitați la dezbatere publică

Bugetarea participativă a ajuns la a treia ediție în municipiu. Procesul urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii cetățenilor prin implicarea lor.

Până acum, prin procesul de bugetare participativă, în Făgăraș au fost realizate, printre altele, un spațiu de joacă la creșa „Mămăruța”, un spațiu multifuncțional la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu”, drumul spre str. Belvedere, sistemul pentru informarea localnicilor și turiștilor Făgăraș CityApp; de asemenea, patru table interactive (smart board) au intrat în dotarea Colegiului Național „Radu Negru” și, tot la propunerea făgărășenilor, au fost reconstruite și scările unui imobil din centrul orașului.

Continuăm să adaptăm Bugetarea participativă la nevoile făgărășenilor prin îmbunătățirea regulamentului, iar pentru a realiza acest lucru avem nevoie de sprijin.

Organizăm o dezbatere publică, unde implicarea dumneavoastră este esențială. Dacă aveți idei noi sau sugestii, vă invităm să participați la dezbaterea publică din 24 februarie, de la ora 18.00.

Întâlnirea va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș, numărul persoanelor fiind limitat la 15. Dacă nu puteți participa fizic, vă invităm în mediul online, în aceeași zi, de la aceeași oră. Vom fi prezenți și pe platforma Zoom”, se arată în comunicatul Primăriei Făgăraș.

TMF Copy Center
Amanet King Onix
Monumente funerare
Bikeathon

Regulamentul bugetării participative poate fi consultat aici.

Propunerile și amendamentele pot fi trimise până miercuri, 24 februarie, prin e-mail la adresele: proiecte@primaria-fagaras.ro sau bpfagaras@gmail.com.

De asemenea, pot fi depuse la Registratura Primăriei Făgăraș, de luni până joi, între orele 8:00 – 16:30 și vineri, între orele 8:00 -14:00.


Apreciază
Distribuie