17 mai, ultima zi de primire a Cererilor Unice de Plată în acest an

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește beneficiarilor că 17 mai  reprezintă ultima zi de primire, fără penalități, a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2021.

Până la acest moment, au fost înregistrate în baza de date APIA peste 710.000 cereri, pentru o suprafață de aproape 6,9 milioane ha.

Asigurăm fermierii de întregul nostru sprijin în parcurgerea cu succes a etapelor necesare și îi îndemânăm să colaboreze cu responsabilii de dosar de la nivelul Centrelor județene, respectiv ai Centrelor locale, pentru clarificarea/soluționarea eventualelor probleme pe care le întâmpină, astfel încât să reușească să depună cererea în termen și să evite aplicarea de penalități”, se arată în informarea instituției.

Monumente funerare
TMF Copy Center
Purolite - donare sange
Din Bucatele Cetatii - angajari
Amanet King Onix

Informațiile detaliate pentru accesarea fiecărei scheme de plată/măsuri de sprijin, inclusiv hărțile și listele cu UAT eligibile pentru măsurile de dezvoltare rurală, dar și ghidurile adresate fermierilor, pot fi consultate la Centrele APIA și pe site-ul Agenției: www.apia.org.ro


Apreciază
Distribuie