200.000 lei, furați în noaptea de Crăciun dintr-o locuință din Făgăraș. Hoții au fost arestați

Polițiști făgărășeni au stabilit că, în noaptea de 26 spre 27 decembrie 2021, persoane necunoscute ar fi pătruns într-o locuință din Făgăraș, aflată la parterul unui bloc. Hoții au forțat geamurile pentru a pătrunde în interior, de unde ar fi sustras 30.000 euro și 50.000 lei, precum și alte bunuri și documente personale.

Cadrele de poliție au identificat și depistat persoanele bănuite de săvârșirea faptelor, acestea fiind trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 43 ani, toți domiciliați în județul Brașov.

La data de 06 ianuarie 2022, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Făgăraș, împreună cu polițiști din cadrul Biroului Criminalistic Făgăraș, Secției de Poliție Rurală Voila și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au efectuat patru percheziții domiciliare și au pus în aplicare 3 mandate de aducere.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei bărbați bănuiți de săvârșirea faptelor au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, ulterior, la data de 07 ianuarie 2022, instanța dispunând măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Brașov.

Spalatoria GPC
Amanet King Onix
Green Ambalaje

Pentru elucidarea cazului, au fost implicați polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Poliția Municipiului Făgăraș, Serviciul de Investigații Criminale Brașov, Serviciul Criminalistic Brașov, Biroul Criminalistic Făgăraș, Secția de Poliție Rurală Voila, Poliția Orașului Victoria, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor din cadrul Poliției Române, potrivit aceluiași document.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.


Apreciază
Distribuie