3,5% din impozit, pentru Fundația Comunitară Țara Făgărașului

Persoanele care au realizat venituri din salarii sau pensii anul trecut pot redirecționa 3,5% din acest impozit către organizațiile non-guvernamentale – fundații, organizații sau asociații – pentru a le sprijini cauzele pentru care luptă.

Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) este una dintre aceste organizații, care speră că, prin acțiunile de până acum, a reușit să-i convingă pe făgărășeni .

Pentru că ne bazăm pe încrederea care există între noi într-un flux continuu și care până acum ne-a asigurat reușita unor proiecte care au îmbunătățit vieți din comunitatea Țării Făgărașului, sperăm ca procesul de completare a Declarației 230 și, prin urmare, a redirecționării acelui 3,5%, să fie unul simplu și natural, izvorât din convingerea că împreună suntem mai puternici pentru făgărășeni și că îi putem ajuta concret.

Din Bucatele Cetatii - angajari
Monumente funerare
Sezar Forest
Fifth Avenue - locuri de munca

Dacă doriți să susţineți în acest mod activitatea Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului, vă invităm să faceți acest lucru până în 25 Mai 2021, acesta fiind termenul-limită de depunere a declaraţiei. Formularele se pot depune direct la registratura ANAF din localitatea de domiciliu, se pot trimite prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau online, prin serviciul „Spațiul privat virtual”, disponibil pe www.anaf.ro.
În plus, declarația poate fi descărcată și completată de pe site-ul nostru, aici, sau completată online pe redirectionează.ro, aici.

Comunitatea făgărășeană vă este recunoscătoare pentru implicare!”, se arată în comunicatul FCTF.


Apreciază
Distribuie