40.000 euro, investiți într-un studio de înregistrări din Făgăraș

Pasiunea pentru muzică dar și pentru un sunet perfect s-au concretizat într-un studio ultra-performant, deschis recent în Făgăraș. Producătorul muzical Ciprian Robu, cunoscut pentru muzica lui dance-electronică, și asociatul sau Dan Costea au inaugurat recent un studio de înregistrări, în care s-au investit 40.000 de euro.

Studioul este dotat cu echipamente audio de înaltă calitate:  microfoane Neumann, monitoare audio Genelec și alte astfel de aparate, folosite și de nume celebre din industria muzicală internațională precum Eminem, Ed Sheeran, Drake, Pharell, Britney Spears etc.

Mereu am visat să produc muzică pe o astfel de aparatură. Sound-ul pieselor la care lucrez acum s-a îmbunătățit cu mult față de ceea ce produceam anii trecuți. Tocmai de aceea am considerat că e timpul să nu mai produc muzică și să fac înregistrări exclusiv pentru proiectele mele ci să pun la dispoziția și altor artiști din zona Făgărașului dar nu numai, tot ceea ce am strâns în acest studio: experiență, aptitudini și aparatură”, spune Ciprian Robu, mândru și emoționat.

Amanet King Onix
Proaspat Alb
Spalatoria GPC
Florian Shaorma
RIM Fam

Studioul se numeste Sound Nest, iar detalii pot fi găsite pe www.soundnest.ro sau pe platformele de socializare.


Apreciază
Distribuie