Atelier de cercetare pentru tinerii din Țara Făgărașului

YouthBank Făgăraș vrea să-i aducă pe tineri mai aproape de înțelegerea originilor și rădăcinilor prin metode de cercetare pe care le pot descoperi în cadrul unui atelier despre comunitatea făgărășeană, dedicat tinerilor între 14 și 25 de ani din Țara Făgărașului.

Dr. Stefan Cibian va explica metodele de informare aplicate în a afla cum funcționează comunitatea. Atelierul are loc sâmbătă, 28 noiembrie 2020, începând cu ora 13.00.

În cadrul sesiunii online vor fi explorate diverse surse de date despre comunitate, care pot fi accesate pentru a fi mai bine informați și pentru a înțelege mai bine provocările prezentului. Sesiunea va fi una interactivă și se va baza pe exerciții care să ajute la utilizarea de baze de date și surse de informare.

  • Join Zoom Meeting: https://tinyurl.com/StefanCibian
  • Meeting ID: 967 4658 9520
  • Passcode: 341423

Atenție! Aducem la cunoștința celor interesați că acest atelier va fi înregistrat, dar nu va fi făcut public. Participanții vor semna acordul GDPR înainte de a intra online”, au anunțat organizatorii.

Din Bucatele Cetatii - angajari
Spalatoria GPC
Monumente funerare

Proiectul Educație pentru TINEri – YouthBank al Fundației Comunitare Țara Făgărașului este co-finanțat de Direcția Județeană pentru Sport Brașov.


Apreciază
Distribuie