5 dintr-o lovitură

Într-o săptămână poliţiştii au prins mai mulţi şoferi în neregulă. La ordinea zilei pare a fi lipsa permisului. Pe numele acestora s-au întocmit dosare penale.

16 iulie: La primele ore din zi, oamenii legii de la Biroul Rutier îl opresc în trafic pe un făgărăşean de 32 de ani care circula pe strada Octavian Paler din municipiu. Şoferul de 32 de ani conducea un autoturism marca Audi, deşi nu deţinea carnet de conducere.

18 iulie: La Şercaia, oamenii legii îl depistează în trafic pe M. Ionuţ, un băiat de 17 ani din Şercaia care conducea un moped pe drumul care face legătura între Şercaia şi Hălmeag. La vârsta sa, evident că băiatul nu avea permis pentru nicio categorie auto.

18 iulie: Pe Drumul Naţional 1, pe raza satului Viştea de Jos, poliţiştii de la Secţia 3 Poliţie rurală Voila îl opresc în trafic pentru un control de rutină pe M. Constantin din satul Corbi. A ieşit la iveală că tânărul, în vârstă de 21 de ani, circula fără permis.

Salco

19 iulie: Poliţia Recea îl opreşte pe strada Boierească din Iaşi pe T. Alexandru, un tânăr de 17 ani care conducea o motocicletă marca Suzuki. Băiatul nu avea permis de conducere, de altfel nici vârsta nu-i permitea! Ca să fie şi mai grav de atât, motorul pe care îl conducea nu figura ca înmatriculat.

20 iulie: Poliţia Făgăraş face o razie pe strada Parcului. Îl opreşte în trafic pe L. Dan, un făgărăşean de 33 de ani care se afla la volanul unei autoutilitare marca VW LT. Autovehiculul figura neînmatriculat, iar plăcuţele care se aflau montate pe autoutilitară proveneau de fapt de la un Audi 80, proprietatea aceluiaşi şofer.

(Cristina Cornilă)

 


Apreciază
Distribuie