76 de elevi și 51 de cadre didactice din județ, infectați cu SARS-CoV-2. Trei dintre aceștia, în Făgăraș

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Brașov a transmis situația privind activitatea din unitățile de învățământ brașovene, în contextul pandemiei. Până marți, 23 februarie, 126 de persoane din mediul școlar au fost testate pozitiv.

76 de elevi și 51 de cadre didactice au fost confirmați ca fiind infectați cu virusul SARS-CoV-2 de la data începerii semestrului al II-lea, potrivit purtătorului de cuvânt al IȘJ Brașov, Valentin Bucur.

În urma infectărilor, 47 de clase au trecut activitățile didactice în online, pe lângă cele aflate deja în online din cauza indicelui de infectare la nivelul localităților.

În Făgăraș, în ultimele două săptămâni au fost confirmați pozitiv doi elevi și un cadru didactic iar orele unei clase au fost mutate în online.

Monumente funerare
Sezar Forest
Din Bucatele Cetatii - angajari
Spalatoria GPC

În județul Brașov, peste 54.000 de elevi și copii își continuă activitatea școlară cu prezență fizică și aproximativ 31.000 în online.

386 de elevi și 80 de profesori au depus cereri pentru școala online.

Reamintim faptul că din 19 februarie, toate unitățile școlare din municipiul Brașov au trecut în scenariul roșu, din cauza menținerii, timp de trei zile consecutiv, a ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2 de peste 3 la mia de locuitori.


Apreciază
Distribuie